Naar hoofdinhoud
Krachtproef

Krachtproef

Hét kennisplatform van 1.213 opbouwwerkers

Doe ook mee, vraag een uitnodiging aan!

Krachtproef is een groeiende beweging van ruim 500 vakgenoten die zich willen ontwikkelen in hun vak. Op Krachtproef.org vind en deel je alles op je vakgebied. Heb jij ook het Krachtproef DNA? Vraag dan om een uitnodiging en we geven je toegang.
Heb je al een account? Log dan in of vraag daar om je wachtwoord.
Sluit je aan bij onze beweging
Werken van binnenuit, met wat mensen al kunnen.
Versterken van eigenaarschap.
Verbinden wat er is en omarmen van verandering.

Herken jij jezelf hierin? Doe dan mee!

Verhalen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, artikelen of discussies via de wekelijkse nieuwsbrief. Of blader door artikelen en deel je eigen ervaring.

Activiteiten

Zet jezelf op scherp en schrijf je in voor sessies van de Krachtproef Academie. Of plaats zelf interessante activiteiten in de agenda!

Gesprekken

Praat mee over belangrijke onderwerpen.

Opbouwwerkers

Vind vakgenoten uit alle windstreken van het land en daarbuiten, stel je vraag of help een ander. Via je eigen profiel laat je zien wie je bent, wat je zoekt en wat je bij te dragen hebt!

Organisaties

Draag bij aan actuele thema’s in het Praathuis forum of start zelf een belangrijk onderwerp.
Voor dit kennisplatform gebruikt Krachtproef de online community software van mijnbuurtje.nl. Hun missie: betrokken buurtcommunities waar mensen en organisaties elkaar vinden en elkaars kwaliteiten benutten voor een goed leven in de eigen buurt. Hiertoe trainen zij inwoners en professionals als buurtverbinder en helpen gemeenten bij het samenwerken met hun burgers. Op het online communityplatform wordt alles in de buurt zichtbaar en via de offline buurtverbinders doet iedereen echt mee voor een goed leven in de eigen buurt. Meer weten? Bekijk een voorbeeld of volg één van de gratis workshops.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.