Krachtproef.org

Inloggen of inschrijven

Groei platform #Krachtproef

  • 406 weergaven


Gestage groei community

In het afgelopen jaar is het platform van opbouwwerkers #Krachtproef verder gegroeid. Steeds meer vakgenoten weten de weg te vinden naar onze site en sluiten zich aan bij het digitale platform. Een mooie ontwikkeling die de behoefte onderstreept om kennis en ervaring met elkaar te delen en bij te dragen aan onze horizontale kennisontwikkeling.

Het opbouwwerk komt steeds meer in beeld, wat blijkt uit het toenemend aantal vacatures in het land. Het opbouwwerk is kansrijke partij voor de aanpak collectieve zaken in een sociaal snel veranderend Nederland. De specifieke kwaliteiten van opbouwwerkers en vakgenoten met eenzelfde DNA worden gezien en gewaardeerd. Werken vanuit de wensen, talenten en agenda van bewoners is essentieel om de lokale gemeenschap te versterken. 

Ontwikkelingen die bewoners raken vragen om eigenaarschap van bewoners bij het vinden van oplossingen. Groeiende diversiteit in wijken, vergrijzing, energietransitie en duurzaamheid zijn onderwerpen die het opbouwwerk aanpakt. Op onze site kan je berichten over jouw ervaringen. Het platform biedt de mogelijkheid kennis te maken met vakgenoten. En ga eens een thema aanpakken door de koppen bij elkaar te steken!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.