Krachtproef.org

Inloggen of inschrijven

Help je mee aan de Opbouwwerkers Roadmovie? (promotiefilm opbouwwerk)

  • 522 weergaven

  • Nieuws

Hallo allemaal! Wij, Chris en Jasper (studenten van de Hanzehogeschool te Groningen) zijn bezig met het maken van een promotiefilmpje voor het opbouwwerk. We volgend de opleiding Social Work met de richting; Welzijn en samenleving. Aangezien ons filmmateriaal van tijdens de Krachtproef van slechte kwaliteit is (vanwege de gezelligheid op de achtergrond), lijkt het ons erg leuk om het filmpje te vullen met ervaringen en ideeën van jullie als opbouwwerker. We zijn op zoek naar enthousiastelingen die voor ons een aantal vragen zouden willen beantwoorden door een vlog te maken waarin jullie antwoord geven op de onderstaande vragen. Wie is er enthousiast en vind het leuk om deel uit te kunnen maken van een promotiefilmpje? Neem contact met ons op via: óf 0637441752.Het gaat om de volgende vragen:

- Wie ben je en waar werk je? 

- Wat is opbouwwerk en wat doen opbouwwerkers? 

- Waarom zijn opbouwwerkers nodig? 

- Wat is het recept om een goede opbouwwerker te zijn? 

- Kun je een mooi succesverhaal vertellen over je werk als opbouwwerker? 

- Wat levert de krachtproef voor jou op? 

- Wat is de noodzaak van samenlevingsopbouw? 

       

Om het iets aantrekkelijker te maken, voor de drukke mensen, zijn de dik gedrukte vragen het belangrijkste, door deze vragen te beantwoorden maak je ons hartstikke blij. (Met het antwoorden van de rest van de vragen maak je ons uiteraard nog blijer!)


                   

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.