Krachtproef.org

Inloggen of inschrijven

Pop Up storytelling en opbouwwerk

1 juli Horst aan de Maas

Opbouwwerkers en buurtwerkers kunnen praten, goed en veel praten. Zijn de besten in gesprekken voeren en vragen stellen. Maar kunnen ze ook een verhaal vertellen, hún verhaal?

Dat is storytelling. Een verhaal over het werk, over projecten, zelfs over beleid, maar dan een verhaal dat blijft hangen, dat de anderen raakt. Je maakt ze onderdeel van het verhaal. Zo voelt het net alsof ze dat zelf hebben ervaren, gezien of beleefd.

De Amerikaanse hoogleraar in community work, Jim Diers zegt het mooi: “Institutions are inspired by data, citizens are inspired by stories”

Op 1 juli gaan maximaal 25 opbouwwerkers daarmee aan de slag. Het is het zomerkadootje van Krachtproef!. We doen dat met dé storyteller van Krachtproef: Frank Los! Frank maakt tekeningen op Krachtproefbijeenkomsten, animaties en is een geboren storyteller. Hij dicht, hij is stand up comedian, heeft ooit de Transparante Kerk opgericht, is ontregelend maar brengt  ons verhaal altijd weer tot de kern. En of het nu de op de politieacademie is, een buurtgroep in Zuid-Holland of de Tweede Kamer, Frank is er bij en maakt stories. https://www.franklos.nl/

En maandag 1 juli samen met opbouwwerkers

Wanneer, waar, hoe

Maandagmiddag 1 juli
Bemmelstraat 2
5961 HN Horst aan de Maas

De bijeenkomst is vol!

De bijeenkomst is een samenwerking van Synthese en Krachtproef!.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.