Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Krachtproef.org

Inloggen of inschrijven

Eric Hendriks

Mede-eigenaar mijnbuurtje.nl. Ik zit in het kartrekkersoverleg en mijn bedrijf ontwikkelt in opdracht van de Rabobank en Sociom dit online platform.

Over Eric

Werk

Ik ben initiatiefnemer van mijnbuurtje.nl. Onze droom is betrokken buurten waar mensen elkaar makkelijker kunnen vinden, meer samen doen en elkaars kwaliteiten beter benutten. Dat doen we door een team inwoners samen met een opbouwwerker te trainen als 'buurtverbinder' en het dorp of wijk een eigen online platform te geven. Hierop maken zij zelf alle 'assets' in hun buurt zichtbaar. Dit doen we nu in meer dan 40 gemeentes.

Specialiteit

Creatief nieuwe dingen bedenken, online platformen, workshops leiden en groepen trainen.

Krijgt energie van

Aan de slag met gemotiveerde mensen in hun eigen dorp of wijk!

Weet veel van

online & offline wijkcommunicatie, online platformen, provocatieve coachtechnieken, asset mapping.

Allerbeste opbouwwerk ervaring

Elke maand heb ik een allerbeste ervaring als ik met de vrijwilligers van mijn eigen wijkblad en platform www.nijmegen-oost.nl aan de borrel zit, tevreden ons zojuist gedrukte wijkblad doornemen en plannen smeden voor de toekomst.

Guilty pleasure!

Als 'Trekkie' geniet ik enorm van het voor de vijfde keer kijken naar een Star Trek aflevering uit 1994 en weer nieuwe dingen ontdekken :-)

Wil dit meemaken op Krachtproef18

Ik wil wel eens ervaren of het elkaar al van te voren een beetje kennen via het 'smoelenboek' nu leidt tot meer inspirerende ontmoetingen!

Was bij Krachtproef festival:

Heerenveen (2018)
Amsterdam (2017)
Zwolle (2016)
Den Bosch (2015)
Meterik (2014)