Over Livia

Specialiteit
Als fondsenwerver ben ik vaak bijna 'from scratch' bij culturele en sociale projectontwikkeling betrokken want A) zonder geld geen project en B) fondsenwerving kost veel tijd, kent lange trajecten. Daardoor stuur ik bijv. in vroeg stadium aan op doortimmerde projectplannen... anders kan ik mijn werk niet goed doen. Neveneffect; dat werkt ook positief uit binnen het team, binnen het project gaan de neuzen dezelfde kant op. Dat had ik in eerste instantie niet zo bedacht maar zo werkt het wel - dus dat is werkenderwijs een extra specialiteit geworden! .
Krijgt energie van
Als fondsenwerver noem ik mijzelf ook wel mogelijk-maakster; ik help mooie, waarde- en zinvolle projecten realiseren met behulp van mijn expertise - natuurlijk altijd in hechte samenwerking met anderen. Prachtig als je merkt dat je met je werk 'het verschil kunt maken'!
Weet veel van
Fondsenwerving - ik ben geregistreerd fondsenwerver. Heel breed vakgebied in permanente beweging en daar kan ik uren over praten. Ik bouw voort op mijn eerder opgedane ervaring als communicatieadviseur en tekstschrijver; bij elkaar een krachtige combinatie. En ik ben natuurlijk ook ervaringsdeskundige = bewoner ;-).

Pagina's

Berichten van Livia

Livia heeft nog niets gedeeld.