Krachtproef.org

Inloggen of inschrijven

Over
Gebiedsgericht werken is vakmanschap

Op bijna geen enkel terrein gaan de ontwikkelingen zo hard als binnen het gebiedsgericht werken. Het staat dan ook volop in de belangstelling en een toenemend aantal gemeenten en organisaties ziet het belang in van een gebiedsgerichte aanpak. Leefbare en veilige wijken, herstructurering en vraagstukken als sociale stijging en buurtzorg vragen steeds meer aandacht. Betrokkenheid en bevlogenheid alleen zijn niet meer genoeg. Om alert op de nieuwste ontwikkelingen te blijven reageren, moet je beschikken over de juiste kennis en vaardigheden.

De School voor Gebiedsgericht Werken biedt diverse korte en middellange opleidingen voor professionals in het gebiedsgericht werken, zowel met open inschrijving als desgewenst in-company. Onze cursussen zijn sterk praktijkgericht, maar bieden eveneens een solide theoretische basis.

Voor wie?

Bij de trainingen van de School voor Gebiedsgericht Werken vind je vooral proces- en wijkmanagers, projectmanagers, wijkbeheerders etc. van onder andere woningcorporaties, gemeenten, welzijns- en zorginstelli
Voor programma en meer info kijk gauw op onze website www.svgw.nl
Contact
Stephensonstraat 55, 's-Gravenhage
2561XS

Berichten

Deelnemers (1)