Krachtproef.org

Inloggen of inschrijven

Over

De Veenhoop is een klein dorpje vlakbij Drachten waar ongeveer 260 mensen wonen. We hebben daar een prachtige zeilschool gehuurd, met verschillende gemeenschappelijke ruimtes, een bar en voldoende slaapplaatsen voor alle deelnemers. Je kan heerlijk wandelen tussen de weilanden en uitwaaien langs de Smalle Ee (daar biedt het programma ook ruimte voor).

Bij aankomst kan iedereen zich inschrijven voor een slaapkamer. Het staat iedereen vrij om zelf kamermaatjes te zoeken. Op één slaapkamer passen ongeveer 6 mensen. Er zijn voldoende douches aanwezig. Beddengoed moet je zelf even meenemen. Het is ook mogelijk om zelf in de buurt een slaapplek te zoeken, dit hoef je van tevoren niet aan te geven. Je kan op het laatst ook nog van gedachten wisselen. Eenmaal op locatie willen we definitief weten of je blijft slapen of niet.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.